Korjausompelimo Ulkoiluvaate & Varuste

Korjausompelimo ei ota vastaan yksityisasiakkaita

20.5. - 8.9.2024 välisenä aikana.

Olemme käytettävissä jälleen syksyllä!

Miten kaikki sai alkunsa

Mistä kaikki sai alkunsa

 

Tällä hetkellä korjausompelimo työllistää vain yhden henkilön, sen perustan Katjan eli minut. Vaikka käsityöt olivat lähellä sydäntä jo lapsena, oli luonto ja eläimet minulle tärkein asia elämässä ja lapsuuden haaveammatti olikin työskennellä niiden parissa. Mutta ei tullut minusta luontoalan yrittäjää, eläintenhoitajaa tai maatilanemäntää. Kaikkien näiden vuosien jälkeen olen monta kertaa ihmetellyt miten päädyin ompelijaksi, sillä lapsena ajattelin, etten missään nimessä halua vaatetusalalle. Mutta jotenkin tekstiilit ja vaatteet vei mennessään.

 

Välillä tuntuukin, että se mitä en missään nimessä halunnut tehdä olikin juuri sitä mitä minun on määrä tehdä. Nimittäin pukuompelija sekä nahka- ja turkisvaatetus koulutusten jälkeen minulla oli suuria ajatuksia vaatteiden suunnittelusta ja omasta mallistosta. Korjausompelu oli minusta tylsää. Kun sitten tilaisuus tuli lähdimme sisareni kanssa suunnittelemaan omaa ompelimo yritystä osuuskunnan turvallisessa huomassa. Tämä ajanjakso oli siinä mielessä hyödyllinen, että sisareni totesi, ettei yrittäjyys ole häntä varten ja minulle se selvensi sen, että haluan toimia itsenäisesti omassa työssä sekä ettei mittatilausompelu ollut minua varten.

Pitkin hampain tein alihankinta ompelun lisäksi korjausompelua, kunnes yksi alihankinta asiakas sai minut kiinnostumaan ulkoiluvaatteiden korjauksesta. Mitä enemmän tein näitä korjausompeluja sitä enemmän niistä innostuin. Totesin muun muassa sen, että se mikä monesta ompelijasta on tympeää työtä eli vetoketjun vaihdot ovatkin minusta mukavaa ja omalla tavalla haastavaa työtä.

 

Niinpä melkein kuusi vuotta sitten perustin Korjausompelimo Ulkoiluvaate & Varusteen, ulkoiluvaatteiden ja varusteiden korjaukseen erikoistuneen korjausompelimon. Ulkoiluvaatteiden ja varusteiden lisäksi on vapaaehtoisen maanpuolustus harrastuksen myötä tullut tutuksi myös armeijassa käytettyjä materiaaleja.

 

Nyt tälle tielle lähteminen ei ole haitannut minua yhtään. Varsinkin kun Korjausompelimo Ulkoiluvaate & Varuste on käynyt läpi erilaisia muutoksia ja edessä on lisää jännittäviä uusia juttuja tulossa vuonna 2024.

Voinkin rehellisesti sanoa, että joka kerta kun asiakas lähtee ompelimosta onnellisena ja hyvillään korjatusta vaatteesta saa se myös tämän ompelijan iloiseksi. Ja tällaisia asiakkaita on ollut paljon.

 

Joten toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi korjausompelimoni asiakkaaksi.

Korjausompelimo ei ota vastaan yksityisasiakkaita

20.5. - 8.9.2024 välisenä aikana.

Olemme käytettävissä jälleen syksyllä!

Korjausompelua luonnon ja lompakon hyödyksi.

Korjausompelimo ei ota vastaan yksityisasiakkaita

20.5. - 8.9.2024 välisenä aikana.

Olemme käytettävissä jälleen syksyllä!

Osoite:

 

Korjausompelimo Ulkoiluvaate & Varuste

Lossikuja 6

90500 Oulu

046- 5563691

 

info@ulkoiluvaateetvaruste.com